Kachna pecena s kralikem

kralika rozsekame na porce. Doprostred pekace polozime kachnu okolo nasklademe porce kralika, pridame nakrajenou cibuli… více o Kachna pecena s kralikem
Dresing V misce rozmícháme žloute, citr. šťávu, horčici, sůl, pepř a za stáleho šlehání přikapáváme olej až obsah… více o Caesar salát
Do vody dáme heru a sůl, přivedeme k varu. Do vroucí vody a za stálého míchání přisypeme polovinu (200 g) mouky a… více o Knedlíčky z odpalovaného těsta
Smíchám mouku s vejcem a teplou vodou a hnětám 20 min. Přikryju a nechám 20 min odstát. Oloupu jablka a nastrouhám na… více o Apfelstrudel
Osvědčený recept na hamburgery, které díky oblíbenosti tohoto jídla v rodině dělám poměrně často :-) 1. Nejprve… více o Hamburger Classic
Chřest oloupáme, tvrdké konce odřízneme (cca 2-3 cm) a nakrájíme na špalíky. Na rozpuštěném másle chřest orestujeme… více o Polévka z chřestu
Dobře uleželé olomoucké tvarůžky rozmačkáme, rozmícháme se změklým máslem, toho může být trochu víc, přisypeme… více o Tvarůžková pomazánka
Vepřové opláchneme, lehce naklepeme. Alobal vždy potřeme olivovým olejem, položíme plátek, který přelijeme 1 lžící… více o Vepřové plátky v pórku