Maďarské Geri v alobalu

Připravíme si dostatečně velký kus alobalu, nejlépe dvojitý nebo ten silnější (na grilování). Bramborové hranolky (ne… více o Maďarské Geri v alobalu
Filé marinujeme alespoň 2 hodiny ve směsi citronové šťávy, sojové omáčky a česneku. Květák a brokolici pokrájíme na… více o Polynéské filé
Avokádo oloupeme, rozkrojíme na půl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo… více o Avokádový předkrm
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku… více o Kvikot z Raffaelova kotle
Brambory oloupeme‚ nakrájíme na kolečka‚ dáme do zapékací mísy‚ osolíme‚ posypeme kmínem a promícháme. Oloupanou… více o Pečené brambory s cibulí
Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb
Připravíme si alobal, na něj klademe plátky másla, očištěné brambory pokrájené na kolečka, osolíme. Oloupanou cibuli… více o Kotletky v alobalu s bramborem
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a… více o Barevná minutka - trikolora