Hodnoceni receptu: 2.95

Rizoto s parmskou šunkou, houbami, chilli a rukolou podle…

Hodnoceni receptu: 2.95

Troubu rozehřejte na 180 stupňů Celsia. Rýži nasypte do zapékací misky a zalijte vývarem. Pořádně promíchejte.… více o Rizoto s parmskou šunkou, houbami, chilli a rukolou podle Kamily

Hodnoceni receptu: 3.46

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Hodnoceni receptu: 3.46

Z másla, mouky a cukrů připravíme drobenku. Do vymazané a vysypané formy (28 cm) nasypeme 2/3 drobenky a dobře ji… více o Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Hodnoceni receptu: 3.71

Tartiflette – pochoutka ze Savojska

Hodnoceni receptu: 3.71

Brambory oloupeme, a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka. Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenou… více o Tartiflette – pochoutka ze Savojska

Hodnoceni receptu: 2.92

Nepečený piškotový salám

Hodnoceni receptu: 2.92

Piškoty rozčtvrtíme. Změklé máslo ušleháme se salkem, cukrem, kakaem a trochou rumu (podle chuti) do pěny. Přisypeme… více o Nepečený piškotový salám

Bramborová polévka se sójovou drtí

Hodnoceni receptu: 3.27

Brambory a zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, zapražíme mouku,… více o Bramborová polévka se sójovou drtí

Rychlý celozrnný špaldový chléb

Hodnoceni receptu: 3

Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou,… více o Rychlý celozrnný špaldový chléb

Lugiskovy lívance

Hodnoceni receptu: 3.5

Oddělíme žloutek od bílku. Mouku, kypřící prášek a sůl smícháme v jedné misce. Oliv. olej, mléko a žloutky… více o Lugiskovy lívance

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: