Hodnoceni receptu: 2.67

Olomoucky rizek

Hodnoceni receptu: 2.67

Rizky naklepeme, osolime, opeprime. Na platky polozime platky sunky a na nej olomoucke tvaruzky. Rizky v polovine… více o Olomoucky rizek

Hodnoceni receptu: 3.6

Rösti – smažená nebo pečená příloha

Hodnoceni receptu: 3.6

Brambory oškrábeme a nastrouháme na okurkovém struhadle s většími otvory. Pečlivě vymačkáme vodu a slijeme ji. … více o Rösti – smažená nebo pečená příloha

Hodnoceni receptu: 2.33

Kuřecí stehna na bílém víně

Hodnoceni receptu: 2.33

Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každý položíme plátek anglické slaniny. Cibuli… více o Kuřecí stehna na bílém víně

Hodnoceni receptu: 3.75

Zapečené brambory po francouzsku

Hodnoceni receptu: 3.75

Uvařené, studené brambory oloupeme a protlačíme kostkovým lisem.(jako na bramborový salát ) V rozpáleném oleji… více o Zapečené brambory po francouzsku

Sarma z Banátu

Hodnoceni receptu: 3.16

Uleženou masovou náplň zabalíme do listů a vytvoříme závitky v podobě španělských ptáčků. Do kastrolu dáme tuk,… více o Sarma z Banátu

Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Hodnoceni receptu: 3.05

Jazyky omyjeme, v tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek a jazyky orestujeme. Posléze… více o Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Rychlé těstoviny s česnekovou pastou

Hodnoceni receptu: 2

Uvaříme těstoviny, necháme trochu zchladnout. V misce si utřeme tavený sýr a rostlinné máslo, přidáme propasírovaný… více o Rychlé těstoviny s česnekovou pastou

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: