Hodnoceni receptu: 3.86

Kančí ragú se šípkovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3.86

Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme… více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3.5

Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou

Hodnoceni receptu: 3.5

Telecí ragú 1. Do kastrolu vložíme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a špek 2. Restujeme do hnědé barvy. 3. V… více o Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou

Hodnoceni receptu: 2.67

Klasický bramborový salát

Hodnoceni receptu: 2.67

Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a… více o Klasický bramborový salát

Hodnoceni receptu: 2.71

Boubínské bramboráčky

Hodnoceni receptu: 2.71

Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle a necháme vychladnout. Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném… více o Boubínské bramboráčky

Kynuté knedle

Hodnoceni receptu: 3.21

Po vypracování jednu hodinu zkynout. Vyválet šíšky o průměru šest centimetrů. Šišky necháme kynout 10 minut. … více o Kynuté knedle

Utopenci z pece

Hodnoceni receptu: 3.64

Do pekáče nakrájíme cibuli, přidáme mražené zelené fazolky (pokud máme čerstvé, tak je krátce povaříme). Přidáme pivo,… více o Utopenci z pece

Těstoviny „Martin“

Hodnoceni receptu: 3.44

Do uvařených těstovin vmícháme osmaženou cibulku, nastrouhanou nivu, drobně nakrájenou šunku a vlijeme smetanu. … více o Těstoviny „Martin“

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: