Hodnoceni receptu: 2.56

Italská pizza

Hodnoceni receptu: 2.56

Těsto zaděláme a necháme 2 hodiny kynout. Rozdělíme na 2 bochánky a dáme do lednice na 10 minut vychladit. Potom… více o Italská pizza

Hodnoceni receptu: 2.5

Uzená krkovička se švestkovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 2.5

V kastrůlku nahřejte 2 lžíce oleje, přidejte jemně pokrájenou mrkev a orestujte ji dozlatova. Vsypte jemně nasekanou… více o Uzená krkovička se švestkovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3.4

Houbové penne s klobáskou a parmazánem

Hodnoceni receptu: 3.4

Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8-10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co… více o Houbové penne s klobáskou a parmazánem

Hodnoceni receptu: 2.33

Královské zapékané brambory se šunkou a pórkem

Hodnoceni receptu: 2.33

Brambory nakrájíme na plátky a lehce předvaříme, plech vymažeme tukem. Pórek, šunku, tvrdý sýr nakrájíme na kostičky a… více o Královské zapékané brambory se šunkou a pórkem

Atlasovy řecké patates sto fourno

Hodnoceni receptu: 2.62

Ve velké míse smícháme citronovou šťávu, vodu, extra panenský olivový olej, přídáme sůl, sladkou papriku, česnek a… více o Atlasovy řecké patates sto fourno

Zapékané brambory se špenátem

Hodnoceni receptu: 2.45

Brambory uvaříme v osolené vodě, vychladlé oloupeme, a nakrájíme na plátky. Špenát omyjeme, nakrájíme, a dusíme asi 5… více o Zapékané brambory se špenátem

Slezské kyselé zelí podle babičky Knězkové

Hodnoceni receptu: 3.17

Tohle zelí vaříme již po několik generací, je tak jednoduché a chuťově univerzální, že jsem se nesetkal zatím s nikým,… více o Slezské kyselé zelí podle babičky Knězkové

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: