Hodnoceni receptu: 2.95

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 2.95

Boloňská omáčka: na oleji osmažíme cibulku, když vůně zesládne, přidáme mleté maso, prudce opečeme a mícháme, pak… více o Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 3.44

Italské kari rizoto s králičím masem

Hodnoceni receptu: 3.44

V mističce smícháme většinu kari koření s olivovým olejem a špetkou soli, králičí filety nakrájíme na menší kostičky,… více o Italské kari rizoto s králičím masem

Hodnoceni receptu: 4.05

Rajská omáčka

Hodnoceni receptu: 4.05

Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový… více o Rajská omáčka

Hodnoceni receptu: 2.62

Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta

Hodnoceni receptu: 2.62

Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme tvaroh, sůl, vejce a vypracujeme hladké těsto. Z těsta vytvarujeme váleček,… více o Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta

Pařížské kostky černobílé

Hodnoceni receptu: 2.8

Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,… více o Pařížské kostky černobílé

Cannelloni se špenátem

Hodnoceni receptu: 3.05

Náplň: špenát očistíme a několik minut povaříme. Scedíme, dobře vymačkáme a posekáme. Na rozehřátém olivovém oleji… více o Cannelloni se špenátem

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Hodnoceni receptu: 3.5

Rýži vložíme do vroucí osolené vody s kapkou oleje a uvaříme téměř doměkka. Po uvaření slijeme, propláchneme chladnou… více o Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: