Hodnoceni receptu: 2.33

Flank steak s omáčkou Béarnaise

Hodnoceni receptu: 2.33

1. Maso okořeněné solí a pepřem ze všech stran zprudka opečeme na pánvi. Opékáme pouze krátce, asi 5 až 7 minut -… více o Flank steak s omáčkou Béarnaise

Hodnoceni receptu: 4.5

Bratříčkova polévka z Hané

Hodnoceni receptu: 4.5

Luštěniny přes noc namočíme do vody a druhý den ve stejné vodě uvaříme s kroupami. Před dokončením přidáme nastrouhanou… více o Bratříčkova polévka z Hané

Hodnoceni receptu: 3.25

Tzatziki dle Alexe

Hodnoceni receptu: 3.25

Okurky oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle, vymačkáme z nich co nejvíce vody a dáme do misky. Přidáme já… více o Tzatziki dle Alexe

Hodnoceni receptu: 4.5

Kuřecí roláda

Hodnoceni receptu: 4.5

Kuře nařízneme podélně na hřbetě, ostrým nožem odkrojíme maso od kostry tak, abychom je neprořízli, konce křídel… více o Kuřecí roláda

Kremeše s pudinkovým krémem

Hodnoceni receptu: 3.22

Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě. Mezitím připravíme… více o Kremeše s pudinkovým krémem

Rukcuk ovocná buchta

Hodnoceni receptu: 2.33

Připravíme si buď čerstvé ovoce, nebo necháme okapat kompotované. Odměřené množství mouky,cukru,vanilkový cukr a… více o Rukcuk ovocná buchta

Rybí polévka s hrachem

Hodnoceni receptu: 2.86

Většinu vařeného hrachu rozmačkáme (trochu si necháme na ozdobení polévky) a prohřejeme ve vývaru spolu s povařenou,… více o Rybí polévka s hrachem

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: