PRIMA zapékaný lilek
Neloupané lilky nakrájíme na 5 mm plátky, osolíme a zalijeme jablečným octem na půl hodiny. Na pánvi podusíme cibuli,… více o PRIMA zapékaný lilek
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls
Na másle nebo oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou dýni, kterou také… více o Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Maso pokrájíme na plátky. Po krajích plátky nařežeme, aby se nezkroutily při smažení. Naklepeme je a nasolíme, pak je… více o Sedlácké karé (kotleta) – minutka
Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H
Vepřové maso pokrájíme na nudličky(kostky),které osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo… více o Vepřové s cibulí – minutka
Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa, necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když… více o Zelí mlsných Řeků
V rendlíku smícháme kakao, cukr a sůl. Přilijeme vodu a umícháme dohladka. Přivedeme do varu a minutu povaříme. Bedlivě… více o Čokoládový sirup