Hodnoceni receptu: 3

Falešný biftek

Hodnoceni receptu: 3

Uvařené brambory nastrouháme. Smícháme s ostatními přísadami. Mažeme na chleba. více o Falešný biftek

Hodnoceni receptu: 3.18

Pangasius v kapse

Hodnoceni receptu: 3.18

Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse

Hodnoceni receptu: 2.33

Polévka z chřestu

Hodnoceni receptu: 2.33

Chřest oloupáme, tvrdké konce odřízneme (cca 2-3 cm) a nakrájíme na špalíky. Na rozpuštěném másle chřest orestujeme… více o Polévka z chřestu

Hodnoceni receptu: 2

Kapr v zelenině

Hodnoceni receptu: 2

-porce kapra osolit a poprášit provensálským kořením -porce citlivě opéct v olivovém oleji s máslem a pak odložit mimo… více o Kapr v zelenině

Pascha

Hodnoceni receptu: 3.25

Máslo vyšleháme do pěny se solí, vejci a smetanou. Postupně přidáváme tvaroh. Hmotu vložíme do většího kastrolu a za… více o Pascha

Tartar z rajčat

Hodnoceni receptu: 3.17

Rajčata i sušená rajčata nakrájíme na malé kousky, přidáme jemně nasekanou jarní cibulku a chilli papričku. Přidáme… více o Tartar z rajčat

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: