Fergese

Nejdříve oloupeme rajčata i papriky (krátce je ponoříme do vařící vody, papriky trochu déle). Pak je podusíme 5-7 minut… více o Fergese
Bagety podélně rozkrojte, vnitřní strany potřete olejem a dokřupava je ogrilujte. Poté na spodní díly rozdělte… více o Mozzarella sendvič
Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb
Troubu předehřejeme na 190 °C. Vyšleháme tuhý sníh z bílků, do kterého postupně přidáváme 75 g práškového cukru a dále… více o Manhattanská roláda
Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na tu půlku hermelínu(rozkrojením nahoru), na… více o Porce
Malý pekáč vymažeme máslem a na dno položíme klobásky. Vložíme na 10 minut do vyhřáté trouby (180°C) poté klobásky… více o Tode in the hole
1. Do mísy si dám cukr, žloutky a vodu . Pečlivě míchám tak dlouho, dokud se neudělá pěna. Do směsi přidám olej, mouku… více o Ribiselscnitten
Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H