Hodnoceni receptu: 2.25

Černá buchta jednička

Hodnoceni receptu: 2.25

Tuk s cukrem šleháme ve šlehači, až je tuk pěkně našlehaný přidáváme postupně celá vejce. Znovu dobře našleháme a… více o Černá buchta jednička

Hodnoceni receptu: 2.54

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 3.08

Koláčky z Bystřice

Hodnoceni receptu: 3.08

Uděláme kvásek, - zpracujeme v těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí děláme koláčky, které plníme dle chuti -… více o Koláčky z Bystřice

Hodnoceni receptu: 3.14

Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.14

Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou… více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré

Štrúdl ze šlehačky

Hodnoceni receptu: 3.21

Do mouky nastrouháme 100 % tuk, zalijeme šlehačkou a dobře propracujeme. Necháme chvíli odpočinout v ledničce. Pak… více o Štrúdl ze šlehačky

Pravý pařížský dort podle Zdenky s “krájecí” polevou

Hodnoceni receptu: 2.42

Do hrnce nalijeme šlehačky, do nich nalámeme čokoládu. Ohříváme a rozpouštíme čokoládu. Přivedeme pomalu k varu a… více o Pravý pařížský dort podle Zdenky s “krájecí” polevou

Kibbeh

Hodnoceni receptu: 3.33

Bulgur dáme do mísy, zalijeme vodou těsně nad povrch a dáme 20 min.změknout. Lilky omyjeme, očistíme a nakrájíme na… více o Kibbeh

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: