Guláš na druhý den

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. Cibuli osmažíme dozlatova, přidáme maso, sůl, pepř, sladkou papriku,… více o Guláš na druhý den
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme… více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
Příprava náplně: Slaninu nakrájíme na malé nudličky(salám nastrouháme) a opečeme. Přidáme nakrájené zelí, osolíme,… více o Šneci se zelím
Slaninu si nakrájíme na kostičky a orestujeme v hrnci, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kousky nakrájená játra.… více o Vepřová játra na slanině
1. Kuřecí plátky rozklepneme přes fólii do šířky. 2. Posypeme grilovacím kořením, poklademe kolečky Herkulesu, plátky… více o Pikantní kuřecí kapsa
Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou na kostičky, párky nakrájíme na menší… více o Ražniči na plechu
Brambory uvaříme v osolené vodě, vychladlé oloupeme, a nakrájíme na plátky. Špenát omyjeme, nakrájíme, a dusíme asi 5… více o Zapékané brambory se špenátem
Prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji (3-5 min). Přidáme zbylé ingredience kromě špenátu a… více o Kari tofu se špenátem