Hodnoceni receptu: 2.54

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 3.36

Pudinkovo-tvarohový koláč se sněhem

Hodnoceni receptu: 3.36

Listové tšsto vyválíme a dame na plech. V mixéru si umixujeme mléko, tvaroh, cukry, žloutky, pudinky a vylejeme na… více o Pudinkovo-tvarohový koláč se sněhem

Hodnoceni receptu: 3.67

Išelská kolečka

Hodnoceni receptu: 3.67

Těsto: Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které dáme odležet do chladu. (Min. na dvě hodiny či podle potřeby… více o Išelská kolečka

Hodnoceni receptu: 3.33

Sladkokyselé kuře

Hodnoceni receptu: 3.33

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaném vejci a v Solamylu. Osmažíme na tuku a vyndáme na… více o Sladkokyselé kuře

Australský česnekový chléb

Hodnoceni receptu: 1.67

Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z… více o Australský česnekový chléb

Hráškové pyré s mátou

Hodnoceni receptu: 1.67

Hrášek a mátu dejte do kastrůlku, zalijte asi 100 ml vody, zakryjte a vařte doměkka; stačí tak pět minut. Slijte a… více o Hráškové pyré s mátou

Jednoduchý zapečený hermelín

Hodnoceni receptu: 2.25

Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z… více o Jednoduchý zapečený hermelín

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: