Hodnoceni receptu: 3

Rychlý celozrnný špaldový chléb

Hodnoceni receptu: 3

Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou,… více o Rychlý celozrnný špaldový chléb

Hodnoceni receptu: 3

Výborná špagetovka

Hodnoceni receptu: 3

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme nakrájený párek na kolečka a trochu osmažíme. Mezitím si nadrobno nakrájíme… více o Výborná špagetovka

Hodnoceni receptu: 3.33

Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.

Hodnoceni receptu: 3.33

Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku… více o Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.

Hodnoceni receptu: 3.25

Gnocchi se špenátem a nivou

Hodnoceni receptu: 3.25

Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný… více o Gnocchi se špenátem a nivou

Těsto na bagetky, housky apod.

Hodnoceni receptu: 3.5

Zaděláme na těsto, necháme hodinku vykynout na teplém místě. Z těsta "uplácáme" bagetky (či malé housky, stočené… více o Těsto na bagetky, housky apod.

Výborné čokoládové rohlíčky

Hodnoceni receptu: 3.57

Těsto: do mísy dáme umleté ořechy a cukr, promícháme. Přidáme neušlehané bílky a pořádně promícháme. Přikryjem utěrkou… více o Výborné čokoládové rohlíčky

Dvoubarevná mramorová bábovka

Hodnoceni receptu: 2.22

Z bílků ušleháme sníh. Do sněhu přidáme cukr a žloutky a vyšleháme. Přidáme olej a postupně za stálého mixování… více o Dvoubarevná mramorová bábovka

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: