Hodnoceni receptu: 3.2

Rýžový srnčí hřbet

Hodnoceni receptu: 3.2

Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli… více o Rýžový srnčí hřbet

Hodnoceni receptu: 2.93

Pivní salát

Hodnoceni receptu: 2.93

Salám oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a vložíme do salátové mísy. Společně povaříme kečup, olej, ocet… více o Pivní salát

Hodnoceni receptu: 3

Staročeská cizrna

Hodnoceni receptu: 3

Cizrnu přes noc (asi na 10 hodin) namočíme. Poté ji uvaříme v nesolené vodě do křupava, trvá to asi 45 minut, v… více o Staročeská cizrna

Hodnoceni receptu: 2

Fazolové potěšení na špagety

Hodnoceni receptu: 2

Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s 2 nasekanými stroužky česneku ji necháme zesklovatět (na Wok pánvi s kapkou… více o Fazolové potěšení na špagety

Fazole s mletým masem

Hodnoceni receptu: 4

Smažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Přidáme mleté maso, vaříme maso až do měka, přidáváme… více o Fazole s mletým masem

Šumavská kulajda se zastřenými vejci

Hodnoceni receptu: 2.91

Sušené houby předem namočíme, minimálně na 1 hodinu, nejlépe přes noc. Brambory očistíme a nakrájíme na hrubé kostky,… více o Šumavská kulajda se zastřenými vejci

Domácí klobásy

Hodnoceni receptu: 2.88

Vepřové maso pomeleme - půlka nahrubo (šajba 10-12) a půlka najemno (šajba 4), hovězí pomeleme najemno, nejlépe 2x.… více o Domácí klobásy

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: