Katův šleh

- cibuli a okurky nakrájíme na kostičky - maso nakrájíme na nudličky - maso osmahneme na tuku - přidáme cibuli -… více o Katův šleh
Vezmeme větší vyšší pánev (nejlépe s pokličkou) a do ní dám většá množství oleje (tak půl cm). Syrové brambory důkladně… více o Brambory trochu jinak
1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Brambory nastrouháme a na cibulce zpěníme spařenou umletou kapustu. Česnek prolisujeme. Vymazaný pekáč vysypaný… více o Bramborový prejt
Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji. Přidáme na kostky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme… více o Brambory z Verony
Cibulku a petrželku osmažíme na másle. Pomeleme nebo uškrábeme játra. Housku namočíme do vody. Osmaženou cibulku,… více o Játrové knedlíčky
Rajčata, vejce a cibuli nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme tuňáka (stačí levnější drcený) a kukuřici. Na… více o Rajčatový salát s tuňákem
Brambory omyjte a i se slupkou je nakrájejte na asi 3 mm silné plátky. Česnek i na kousky pokrájenou cibuli prolisujte… více o Pečené brambory