Hodnoceni receptu: 3.5

Patate alla carbonara (Brambory se slaninou)

Hodnoceni receptu: 3.5

Postup Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi na másle orestujeme nakrájenou slaninu a přidáme brambory.… více o Patate alla carbonara (Brambory se slaninou)

Hodnoceni receptu: 3.33

Králík (kuře) se zelím

Hodnoceni receptu: 3.33

Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět,… více o Králík (kuře) se zelím

Hodnoceni receptu: 3

Bílé kokosové kuličky –⁠ nepečené

Hodnoceni receptu: 3

Piškoty rozemeleme + změklé máslo, + ml. a vanilkový cuk, rum. Vše smícháme, přidáme či ubereme dle potřeby. Pokud… více o Bílé kokosové kuličky –⁠ nepečené

Hodnoceni receptu: 1.5

Červené fazole s rýží

Hodnoceni receptu: 1.5

1. Fazole namočte přes noc v dostatečném množství vody. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte 5 hrnky čerstvé. Přiveďte k… více o Červené fazole s rýží

Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a v osolené vodě vaříme 5-10 minut. Brambory musí zůstat pevné, nesmí se začít… více o Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou

Pečený bramborák se zelím a uzeným

Hodnoceni receptu: 3.57

1 V rendlíku rozehřejte sádlo a opečte na něm cibuli a uzené. Přidejte kysané zelí, posypte kmínem, podlijte trochou… více o Pečený bramborák se zelím a uzeným

Nádivka šumavská –⁠ starodávná

Hodnoceni receptu: 3

Syrové maso pomeleme a dobře promícháme. Přidáme vejce, nasekané kopřivy, osolíme a opepříme. Opět dobře promícháme.… více o Nádivka šumavská –⁠ starodávná

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: