Hodnoceni receptu: 4

Templářský dort tmavý

Hodnoceni receptu: 4

Obě těsta spojíme a přimícháme mleté ořechy. Dort pečeme pomalu, korpus již nerozkrajujeme, neplníme krémem, je velmi… více o Templářský dort tmavý

Hodnoceni receptu: 2.82

Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.82

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.6

Kvikot z Raffaelova kotle

Hodnoceni receptu: 2.6

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku… více o Kvikot z Raffaelova kotle

Hodnoceni receptu: 2.8

Kaldoun

Hodnoceni receptu: 2.8

Drůbky a maso dáme vařit, osolíme a opepříme, vaříme velmi pomalu. Když je maso skoro měkké, přidáme zeleninu a cibuli.… více o Kaldoun

Bílo-tmavá čokoláda

Hodnoceni receptu: 3.2

Menší formu, vyložíme potravinářskou folii. Tmavou čokoládu nalámeme do jedné misky a bílou do druhé misky. Smetanu… více o Bílo-tmavá čokoláda

Zbojnické kolínko

Hodnoceni receptu: 2.89

Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko

Vepřové s cibulí – minutka

Hodnoceni receptu: 3.18

Vepřové maso pokrájíme na nudličky(kostky),které osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo… více o Vepřové s cibulí – minutka

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: