Hodnoceni receptu: 2.54

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 3.3

Adventní sušenky Spekulatius

Hodnoceni receptu: 3.3

Do velké mísy dáme mouku, smícháme s kypřícím práškem. Máslo nakrájíme na vločky a přidáme spolu s ostatními… více o Adventní sušenky Spekulatius

Hodnoceni receptu: 2.14

Domácí tmavý chléb s ořechy

Hodnoceni receptu: 2.14

Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme). … více o Domácí tmavý chléb s ořechy

Hodnoceni receptu: 2.7

Šodó

Hodnoceni receptu: 2.7

Ušlehat víno, oba cukry, žloutky, vejce a citronovou kůru. Šlehat ve dodní lázni do zhoustnutí (nevařit). více o Šodó

Dobrota z listového těsta II.

Hodnoceni receptu: 3.12

Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 0,5 cm, nařežeme obdélníky nebo čtverce a dáme na plech, konce těsta přehneme… více o Dobrota z listového těsta II.

Celožitný tmavý chléb

Hodnoceni receptu: 3.31

Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb

Pizza šneci

Hodnoceni receptu: 3

V misce si smícháme oregáno, majoránku a kečup. Do druhé mísy si nahrubo nastrouháme salám a sýr, nakrájíme cibuli na… více o Pizza šneci

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: