Plundrové těsto

Z droždí, cukru a trošky vlažného mléka uděláme kvásek, vmícháme do mouky, přidáme vejce, mléko a sůl a zpracujeme… více o Plundrové těsto
Drůbky a maso dáme vařit, osolíme a opepříme, vaříme velmi pomalu. Když je maso skoro měkké, přidáme zeleninu a cibuli.… více o Kaldoun
Rýži uvaříme. Na rozpálený olivový olej přidáme na proužky nakrájený pórek, krátce restujeme a přidáme rýži. Rajčata… více o barevná rýže II.
Obě těsta spojíme a přimícháme mleté ořechy. Dort pečeme pomalu, korpus již nerozkrajujeme, neplníme krémem, je velmi… více o Templářský dort tmavý
1. Do špičky bůčku uděláme kapsu, tu uvnitř osolíme a vytřeme utřeným česnekem a vysypeme zázvorem. 2. Naplníme… více o Bůček dva v jednom
Vepřovou pečeni vykostíme, osolíme, opepříme, na pánvu opečeme, obalíme v nasekané petrželi a utřeném česneku. Takto… více o Vepřová pečeně v listovém těstě
Těsto vyválíme 3 mm silné a posypeme polovinou sýra. Do středu vložíme plát šunky v celku a posypeme ji sýrem. Těsto… více o Šunka v listovém těstě
Dresing V misce rozmícháme žloute, citr. šťávu, horčici, sůl, pepř a za stáleho šlehání přikapáváme olej až obsah… více o Caesar salát