Hodnoceni receptu: 2

Hovězí vývar

Hodnoceni receptu: 2

Při teplotě 200 stupňů necháme v troubě na 20 minut opéct hovězí kosti. Na dně hrnce do tmava opečeme rozpůlenou cibuli… více o Hovězí vývar

Hodnoceni receptu: 3.18

Créme brulée

Hodnoceni receptu: 3.18

Troubu předehřejeme na 120 stupňů, formičky vložíme do hlubokého plechu. Dáme vařit 1-2 liry vody, kterou budeme… více o Créme brulée

Hodnoceni receptu: 2.5

Dobrota z listového těsta III.

Hodnoceni receptu: 2.5

Listové těsto rozválíme a pokrájíme na obdélníčky, dáme na plech, propícháme těsto na několika místech vidličkou a… více o Dobrota z listového těsta III.

Hodnoceni receptu: 2.81

Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem

Hodnoceni receptu: 2.81

Celer omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky, přidáme rajčata nakrájená na kostky, vejce také na kostičky a česnek… více o Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem

Těstovinový salát s tuňákem

Hodnoceni receptu: 1.88

Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo… více o Těstovinový salát s tuňákem

Mini bagetky

Hodnoceni receptu: 3.75

Bagetky rozřízneme vodorovně. Spodní půulky namažeme máslem a na tři bagetky dáme sýr,který sme si taká rozpůlily na… více o Mini bagetky

Šlehačkové brambory

Hodnoceni receptu: 3

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Cibuli, česnek a pažitku jemně nasekáme. Ve smetaně promícháme maggi a sůl.… více o Šlehačkové brambory

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: