Hodnoceni receptu: 3.25

Křupavý bůček

Hodnoceni receptu: 3.25

První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si… více o Křupavý bůček

Hodnoceni receptu: 3.05

Kulajda Bílá Jindřiška

Hodnoceni receptu: 3.05

1. Brambory uvaříme s vegetou. 2. Vedle ve vodě svaříme nálev z divokého koření a přilijeme ho k bramborám. 3.… více o Kulajda Bílá Jindřiška

Hodnoceni receptu: 3.09

Pečená Chalava

Hodnoceni receptu: 3.09

Smícháme mouku se skořicí, ušleháme máslo, až zbělá a přidáme žloutky dobře utřené s cukrem. Zpracujeme bílky na pěnu a… více o Pečená Chalava

Hodnoceni receptu: 2.75

Dunajské vlny s meruňkami

Hodnoceni receptu: 2.75

Těsto: Heru rozpustíme, přidáme žloutky a cukr - utřeme a přidáme mouku a kypřící prášek do pečiva. Z bílků ušleháme… více o Dunajské vlny s meruňkami

Bačkorky

Hodnoceni receptu: 3.3

Spojíme mouku s tukem, vejcem a vodou v tuhé těsto, které rozválíme na plát a vykrajujeme kolečka. Z cukru utřeného s… více o Bačkorky

Hovězí maso s bramborem v alobalu

Hodnoceni receptu: 4.2

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Oloupané syrové brambory nakrájíme na… více o Hovězí maso s bramborem v alobalu

Sváteční řezy z Paříže

Hodnoceni receptu: 2.47

Smíchat sypké suroviny, přidat ostatní + sníh, a upéct při 150 °C. Svařit 1 l mléka a 3 vanilkové pudinky a nechat… více o Sváteční řezy z Paříže

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: