Hodnoceni receptu: 3.2

Rýžový srnčí hřbet

Hodnoceni receptu: 3.2

Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli… více o Rýžový srnčí hřbet

Hodnoceni receptu: 2.46

Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

Hodnoceni receptu: 2.46

Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným… více o Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

Hodnoceni receptu: 2.93

Pivní salát

Hodnoceni receptu: 2.93

Salám oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a vložíme do salátové mísy. Společně povaříme kečup, olej, ocet… více o Pivní salát

Hodnoceni receptu: 3

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Hodnoceni receptu: 3

Mleté maso důkladně prohněťte se solí a pepřem. Můžete dochutit i worcesterskou omáčkou. Z masa vytvarujte plošší… více o Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Štrúdl ze šlehačky

Hodnoceni receptu: 3.21

Do mouky nastrouháme 100 % tuk, zalijeme šlehačkou a dobře propracujeme. Necháme chvíli odpočinout v ledničce. Pak… více o Štrúdl ze šlehačky

Povidlový perník

Hodnoceni receptu: 3.17

Postup je velmi jednoduchý i pro začátečníky. Vše důkladně promíchat a nalít do vymazaného hlubšího plechu. Pečeme při… více o Povidlový perník

Zavařovaná domácí paštika

Hodnoceni receptu: 2.62

Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí… více o Zavařovaná domácí paštika

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: