Hodnoceni receptu: 3.22

Kotlík albánský

Hodnoceni receptu: 3.22

Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel.… více o Kotlík albánský

Hodnoceni receptu: 2.93

Nákyp z těstovin

Hodnoceni receptu: 2.93

Nudle vsypeme do vroucí osolené vody a vaříme 10-12 minut, podle návodu. Potom je slijeme, propláchneme studenou vodou… více o Nákyp z těstovin

Hodnoceni receptu: 3.22

Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.22

1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.46

Brambory ve slanině

Hodnoceni receptu: 3.46

Brambory omyjeme a s bobkovým listem a kmínem vaříme asi 15 minut v osolené vodě. Necháme vychladnout a poté brambory… více o Brambory ve slanině

Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Hodnoceni receptu: 3.29

Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce. … více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Zapečené rybí filé

Hodnoceni receptu: 3.88

- filé nakořenit grilovacím kořením, osolit - lehce osmahnout po obou stranách - na dno pekáče cibuli - na ní filé … více o Zapečené rybí filé

Česnečka z Vysočiny

Hodnoceni receptu: 2.67

Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory… více o Česnečka z Vysočiny

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: