Pikantní žebírka

Vepřová žebírka osolíme, podlijeme vodou a pečeme při teplotě asi 200 stupňů 40-50minut.Neustále poléváme šťávou, která… více o Pikantní žebírka
Všechny ingredience vložíme do hrnečku a přivedeme k varu. Těsně před varem odstavíme, dáme do mixéru a 3 min mixujeme.… více o Šlehačka z mléka
Oloupeme brambory a nakrájíme je na slabší kolečka (cca 3-5mm). Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí … více o Vepřové s brambory zapečené šlehačkou
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,… více o Medzevská bramborová polévka
Zahřejte si troubu na 180°C V jedné míse spolu smíchejte všechny suché ingredience – tedy mouku, cukr, kakao, vanilkový… více o Sušenky ‘Chocolate Chip Cookies’
Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce. … více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem
Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ní špenát. Ten vaříme tak… více o Jednoduchý špenát
Z mléka, cukru a droždí si připravíme kvásek. Ostatní suroviny dáme do mísy a přidáme kvásek. Hodně vypracujeme a… více o Koblihy z majolky