Hodnoceni receptu: 2.17

Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno

Hodnoceni receptu: 2.17

Na řízky nakrájíme a vyklepeme maso, následně osolíme a opepříme a natřeme hořčici. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se… více o Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno

Hodnoceni receptu: 3.5

Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky

Hodnoceni receptu: 3.5

Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme nakrájené na kostičky brambory a na drobno nakrájené… více o Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky

Hodnoceni receptu: 2.67

Vepřové kostky v marinádě s kuskusem

Hodnoceni receptu: 2.67

Smícháme hořčici, med, šťávu a vložíme do ní kostky. Necháme asi půl hodiny odležet, dáme na pánev a nejprve zprudka… více o Vepřové kostky v marinádě s kuskusem

Hodnoceni receptu: 3

Výborné lívance z acidofilního mléka

Hodnoceni receptu: 3

Všechny uvedené suroviny smícháme a necháme 5 minut odležet. Na lívanečníku pečeme obvyklým způsobem lívanečky, které… více o Výborné lívance z acidofilního mléka

Žloutkové košíčky s ořechovou náplní

Hodnoceni receptu: 3.17

Na vále zpracujeme mouku, cukr, citronovou kůru, máslo a žloutky v hladké těsto, které hned vtlačujeme do formiček a… více o Žloutkové košíčky s ořechovou náplní

Štrúdl z listového těsta

Hodnoceni receptu: 1

Jablka je lepší nastrouhat na hrubo, nebo na plátky. Ořechy spíše nasekáme, místo umletí. Těsto rozválíme a posypeme… více o Štrúdl z listového těsta

Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou

Hodnoceni receptu: 2.25

Vídeňská roštěná Z masa nemusíme odřezávat vnější tukovou blánu, snad jen kdyby nám vadila. Roštěnky na několika… více o Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: