Hodnoceni receptu: 3.91

Makovec pro šikovné

Hodnoceni receptu: 3.91

Všechny ingredience smícháme dohromady. Troubu si předehřejeme na 150 °C a pečeme 30-45 minut. Můžeme posypat kakaem,… více o Makovec pro šikovné

Hodnoceni receptu: 3

Rajská polévka s krupicovými haluškami

Hodnoceni receptu: 3

Na oleji do světla opražíme mouku, zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme hřebíčky a přivedeme k varu. Do vroucí… více o Rajská polévka s krupicovými haluškami

Hodnoceni receptu: 3.62

Cukrářské piškoty

Hodnoceni receptu: 3.62

Bílky vyšleháme se špetkou soli do hustého sněhu a po částech do něj zašleháváme třetinu moučkového cukru. Žloutky… více o Cukrářské piškoty

Hodnoceni receptu: 2.89

Pečená vepřová kolena na jablkách a medu

Hodnoceni receptu: 2.89

Kolena nejprve očistíme. Poté nasolíme a očesnekujeme a spolu s cibulí, novým kořením a bobkovým listem vaříme asi 2 až… více o Pečená vepřová kolena na jablkách a medu

Mandlové čtverečky

Hodnoceni receptu: 3.2

Do mouky rozdrobíme máslo, přidáme smetanu a vypracujeme těsto. Vyválíme plát asi 4 mm vysoký, posypeme cukrem a… více o Mandlové čtverečky

Hildin vynikající makovec

Hodnoceni receptu: 3.18

Máslo, cukr a 5 žloutků utřeme, přidáme mletý mák, trošku citronové šťávy a nakonec ušlehaný sníh z bílků. Nalijeme do… více o Hildin vynikající makovec

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

Hodnoceni receptu: 2.86

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: