Hodnoceni receptu: 3.5

Nacpánek – závin

Hodnoceni receptu: 3.5

Na vále smícháme suroviny (na těsto) a vypracujeme pěkné hladké těsto. Rozdělíme ho na 2-4 díly, podle toho, kolik… více o Nacpánek – závin

Hodnoceni receptu: 3.4

„Skořicový elixír“

Hodnoceni receptu: 3.4

Dvě lžíce mleté skořice přelijeme litrem vřelé vody a necháme při pokojové teplotě vychladnout, pak přecedíme přes… více o „Skořicový elixír“

Hodnoceni receptu: 2.56

Prácheňská polévka

Hodnoceni receptu: 2.56

Kořenovou zeleninu očistíme, opláchneme a jemně nastrouháme, očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Obojí přidáme do… více o Prácheňská polévka

Hodnoceni receptu: 3.28

Vepřové plátky v listovém těstě

Hodnoceni receptu: 3.28

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi oleje a koření, jak kdo má rád, např. grilovací koření,… více o Vepřové plátky v listovém těstě

Sedlácké karé (kotleta) – minutka

Hodnoceni receptu: 3.2

Maso pokrájíme na plátky. Po krajích plátky nařežeme, aby se nezkroutily při smažení. Naklepeme je a nasolíme, pak je… více o Sedlácké karé (kotleta) – minutka

Avignonský rumpsteak s cibulí

Hodnoceni receptu: 3.09

Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí

Bramborový třesanec

Hodnoceni receptu: 3.25

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle do hlubší mísy, přidáme mouku, sůl a opatrně protřeseme tak, aby brambory byly… více o Bramborový třesanec

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: