Hodnoceni receptu: 3.4

Manhattanská roláda

Hodnoceni receptu: 3.4

Troubu předehřejeme na 190 °C. Vyšleháme tuhý sníh z bílků, do kterého postupně přidáváme 75 g práškového cukru a dále… více o Manhattanská roláda

Hodnoceni receptu: 3.18

Vepřové s cibulí – minutka

Hodnoceni receptu: 3.18

Vepřové maso pokrájíme na nudličky(kostky),které osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo… více o Vepřové s cibulí – minutka

Hodnoceni receptu: 2.83

Chleba – J&H

Hodnoceni receptu: 2.83

Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H

Hodnoceni receptu: 3.4

„Skořicový elixír“

Hodnoceni receptu: 3.4

Dvě lžíce mleté skořice přelijeme litrem vřelé vody a necháme při pokojové teplotě vychladnout, pak přecedíme přes… více o „Skořicový elixír“

Bramborák

Hodnoceni receptu: 2.75

brambory nastrouháme na struhadle do mísy,přidáme 1 vejce,sůl,pepř,majoránku,koření na bramborák,utřený česnek,papriku… více o Bramborák

Likér z máty peprné

Hodnoceni receptu: 3.5

Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné

Kaldoun

Hodnoceni receptu: 2.8

Drůbky a maso dáme vařit, osolíme a opepříme, vaříme velmi pomalu. Když je maso skoro měkké, přidáme zeleninu a cibuli.… více o Kaldoun

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: