Srbský guláš

Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Kostičky cibule osmahneme dozlatova, přisypeme papriku, ihned ji zalijeme octem, za… více o Srbský guláš
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme, dáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu, na půlkolečka… více o Tvarůžkový steak
Všechny ingredience slijeme dohromady, pořádně protřepeme nebo promícháme. Hotový zpěněný nápoj přelijeme do sklenice… více o Piña Colada
V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls
potřebujeme: mísu, vál, pánev -do mísy vyklopíme : bílý jogurt, prázdný kelímek dvakrát naplníme polohrubou moukou, … více o Mini langoše
Maso pokrájíme na plátky. Po krajích plátky nařežeme, aby se nezkroutily při smažení. Naklepeme je a nasolíme, pak je… více o Sedlácké karé (kotleta) – minutka
Těsto: Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které dáme odležet do chladu. (Min. na dvě hodiny či podle potřeby… více o Išelská kolečka