Frankfurtská hovězí pečeně

Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na… více o Frankfurtská hovězí pečeně
Maso obalíme ve směsi koření a mouky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi orestujeme slaninu s masem.… více o Cikánský řízek
Cibule oloupat a rozkrojit na čtvrtky, popř. asi na 0,5 cm velké kousky. V hlubokém hrnci se silným dnem rozpálit olej… více o Cibulová polévka
Do pekáče nakrájíme cibuli, přidáme mražené zelené fazolky (pokud máme čerstvé, tak je krátce povaříme). Přidáme pivo,… více o Utopenci z pece
Vychladlé brambory oloupeme a nastrouháme a v míse propracujeme s rozpuštěným máslem, celými vejci, česnekem a… více o Bramborový kuba
Vše smícháme v těsto, které pečeme na vymazaném a vysypaném pekáči. více o Buchta s jablky
Nakrájíme větší cibuli na jemno a dáme zpěnit do velkého hrnce a přidáme kmín. Nakrájíme madarský točený salám, který… více o Bramborový guláš extra
Šunku a sýr nakrájíme na kostičky cca 3 mm promícháme s vejci, osolíme a zahustíme strouhankou. Na rozpálené pánvi… více o Super snídaně