Řezy z červeného vína

Máslo, cukr a vejce utřeme nejlépe ve šlehači. Do ušlehané hmoty přidáme ostatní přísady a promícháme. Menší plech s… více o Řezy z červeného vína
Na dvou lžících másla osmahneme nakrájenou cibulku. Poté přidáme hladkou mouku, rychle smícháme dohromady vše.… více o Výborná kari omáčka
Broskve nakrájíme na kousíčky ,propasírujeme a rozmixujeme.Do studené ovocné dřeně přidáme želírovací cukr Gelfix… více o Broskvová marmeláda s rumem
Fazolky ve slané vodě uvaříme a necháme okapat. Cibule nakrájíme na tenké půlkroužky a s osminkami na tvrdo uvařených… více o Míchaný cibulový salát
Kuře rozporcujeme, potřeme česnekem se solí a dáme do pekáčku společně se 2 oloupanými rajčaty. Olej smícháme s pivem,… více o Kuře pečené v pikantní směsi
Kapustové listy povaříme 5 min. ve vodě, scedíme, necháme dobře okapat. Vývar odložíme. Na oleji osmažíme nakrájenou… více o Kapustové závitky se zeleninou
Vepřové opláchneme, lehce naklepeme. Alobal vždy potřeme olivovým olejem, položíme plátek, který přelijeme 1 lžící… více o Vepřové plátky v pórku
Do mouky nastrouháme 100 % tuk, zalijeme šlehačkou a dobře propracujeme. Necháme chvíli odpočinout v ledničce. Pak… více o Štrúdl ze šlehačky