Hodnoceni receptu: 2.67

Těstoviny amatriciana

Hodnoceni receptu: 2.67

V pánvi na olivovém oleji osmažíme slaninu nakrájenou na větší kousky dokud se co nejvíce tuku nezmění v olej. … více o Těstoviny amatriciana

Hodnoceni receptu: 3

Sushi pro začátečníky

Hodnoceni receptu: 3

**Příprava rýže** Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži… více o Sushi pro začátečníky

Hodnoceni receptu: 2.42

Pravý pařížský dort podle Zdenky s “krájecí” polevou

Hodnoceni receptu: 2.42

Do hrnce nalijeme šlehačky, do nich nalámeme čokoládu. Ohříváme a rozpouštíme čokoládu. Přivedeme pomalu k varu a… více o Pravý pařížský dort podle Zdenky s “krájecí” polevou

Hodnoceni receptu: 2.83

Nakládaný bůček pivního experta

Hodnoceni receptu: 2.83

Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody, přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř,… více o Nakládaný bůček pivního experta

Králík na smetaně

Hodnoceni receptu: 2.5

Králíka naložíme den předem. Maso omyjeme, osušíme, vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a obložíme ho plátky slaniny.… více o Králík na smetaně

Levný houskový knedlík

Hodnoceni receptu: 3.27

Do větší mísy dáme hrubou mouku, vajíčko, rozdrobené droží, na droždí trochu cukru, potom teplou vodu (ne vařící!), sůl… více o Levný houskový knedlík

Marináda s čerstvými bylinkami a medem

Hodnoceni receptu: 2.8

Vše smíchejte v míse s olejem. Bylinky nemusíte trhat ani krájet, stačí je tam ponořit celé. Maso v marinádě nechte… více o Marináda s čerstvými bylinkami a medem

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: