Hodnoceni receptu: 2.85

Císařské brambory Marie Woodhamsové

Hodnoceni receptu: 2.85

1. Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě. 2. Necháme zchladnout, oloupáme, nastrouháme. 3. Měkké máslo umícháme… více o Císařské brambory Marie Woodhamsové

Hodnoceni receptu: 2.77

Bramborový kuba

Hodnoceni receptu: 2.77

Vychladlé brambory oloupeme a nastrouháme a v míse propracujeme s rozpuštěným máslem, celými vejci, česnekem a… více o Bramborový kuba

Hodnoceni receptu: 2.61

Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou a jablečným pyré

Hodnoceni receptu: 2.61

1. Rozehřejeme si troubu na 200 stupňů. V kýtě vytvoříme nožem kapsu, do které vtlačíme sušené švestky tak, aby se dala… více o Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou a jablečným pyré

Hodnoceni receptu: 3.6

Gnocchi se špenátovo-smetanovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3.6

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme najemno, do větší pánve nalejeme trochu oleje a dáme smažit. Maso… více o Gnocchi se špenátovo-smetanovou omáčkou

Zapečené (gratinované) brambory se smetanou

Hodnoceni receptu: 2.56

Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Po té vkládáme na máslem vymazaného pekáčku. Každou vrstvu zvlášť… více o Zapečené (gratinované) brambory se smetanou

Krkonošská pohádka

Hodnoceni receptu: 2.91

Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, trochu podlijeme a dusíme asi 20 minut. Uvařené brambory nakrájíme na… více o Krkonošská pohádka

Houskový knedlík pro nejisté kuchařky

Hodnoceni receptu: 2.93

Ze všech surovin (bez mouky!) uplácat jeden knedlík a mírným varem vařit přesně 10 minut. Nemůže se nepovést a je jedlý. více o Houskový knedlík pro nejisté kuchařky

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: