Hodnoceni receptu: 3.18

Pangasius v kapse

Hodnoceni receptu: 3.18

Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse

Hodnoceni receptu: 1.67

Marcipán

Hodnoceni receptu: 1.67

Všechny přísady smícháme a vypracujeme těsto. Moučka prosátá, tresti jen pár kapek dle chuti, barva dle potřeby. více o Marcipán

Hodnoceni receptu: 3

Divočák po myslivecku

Hodnoceni receptu: 3

Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku.… více o Divočák po myslivecku

Hodnoceni receptu: 3.75

Bramborový oběd

Hodnoceni receptu: 3.75

Brambory asi 10 minut předvaříme (ale nemusíme, budeme je déle péct). Salám, slovenský točený nakrájíme na kostky i… více o Bramborový oběd

Trhanec

Hodnoceni receptu: 3

Do mléka nasypeme mouku a dobře rozšleháme, postupně přidáváme žloutky, sůl, cukr a rozpuštěné máslo. Nakonec vmícháme… více o Trhanec

Likér z ledových kaštanů

Hodnoceni receptu: 2.95

Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme… více o Likér z ledových kaštanů

Celozrnný chléb s vločkami

Hodnoceni receptu: 3.2

Ingredience dáme do pekárny, semínka po tónu a pečeme na program Celozrný. více o Celozrnný chléb s vločkami

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: