Hodnoceni receptu: 3.5

Likér z máty peprné

Hodnoceni receptu: 3.5

Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné

Hodnoceni receptu: 2.7

Mazurek

Hodnoceni receptu: 2.7

Do mouky dáme sodu, Heru, cukr, vejce a v mléce rozpuštěný med. Vše zpracujeme v těsto a rozdělíme na tři díly. Z… více o Mazurek

Hodnoceni receptu: 2.14

Domácí tmavý chléb s ořechy

Hodnoceni receptu: 2.14

Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme). … více o Domácí tmavý chléb s ořechy

Hodnoceni receptu: 3.14

Vepřové s brambory zapečené šlehačkou

Hodnoceni receptu: 3.14

Oloupeme brambory a nakrájíme je na slabší kolečka (cca 3-5mm). Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí … více o Vepřové s brambory zapečené šlehačkou

Pangasius v krustě

Hodnoceni receptu: 2.8

Na dno mísy cibuli, přidám mraženou zeleninu, rybu s kořením - trouba 200 C. Po 20 minutách přidám nahoru jogurt bílý s… více o Pangasius v krustě

Celožitný tmavý chléb

Hodnoceni receptu: 3.31

Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb

Bílo-tmavá čokoláda

Hodnoceni receptu: 3.2

Menší formu, vyložíme potravinářskou folii. Tmavou čokoládu nalámeme do jedné misky a bílou do druhé misky. Smetanu… více o Bílo-tmavá čokoláda

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: