Hodnoceni receptu: 2.56

Prácheňská polévka

Hodnoceni receptu: 2.56

Kořenovou zeleninu očistíme, opláchneme a jemně nastrouháme, očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Obojí přidáme do… více o Prácheňská polévka

Hodnoceni receptu: 2.27

Langoše

Hodnoceni receptu: 2.27

Do vlažného mléka přidáme cukr a zamícháme, pak rozmačkáme droždí a necháme vzejít kvásek. Do mouky zamícháme sůl a pak… více o Langoše

Hodnoceni receptu: 3.12

Utopenci v aspiku

Hodnoceni receptu: 3.12

Ocet a litr vody + sůl, cukr, celý pepř, bobkový list, nové koření a vegetu - podravku svaříme. Necháme 3 minuty vařit,… více o Utopenci v aspiku

Hodnoceni receptu: 3.28

Svatební předkrm

Hodnoceni receptu: 3.28

Šunku potřeme křenovou pomazánkou, zavineme do roličky a ozdobíme šlehačkou. Vejce uvaříme natvrdo, vyjmeme žloutky, z… více o Svatební předkrm

Tvarůžkový steak

Hodnoceni receptu: 2.4

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme, dáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu, na půlkolečka… více o Tvarůžkový steak

Barevná minutka - trikolora

Hodnoceni receptu: 3

Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a… více o Barevná minutka - trikolora

Avignonský rumpsteak s cibulí

Hodnoceni receptu: 3.09

Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: