Hodnoceni receptu: 3.5

Krkovice na pivě

Hodnoceni receptu: 3.5

Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit. Do poékáčku naskládat maso… více o Krkovice na pivě

Hodnoceni receptu: 3

Likér z arónie

Hodnoceni receptu: 3

1. Kuličky arónie otrháme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby byly právě ponořeny. 2. Vaříme, přidáme omytý a pokrájený… více o Likér z arónie

Hodnoceni receptu: 2.67

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Hodnoceni receptu: 2.67

Náplň: na malém množství oleje (sádla) osmažíme dozlatova pokrájenou cibuli, pak přidáme pokrájené uzené nebo pečené… více o Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Hodnoceni receptu: 3.57

Likér z kondenzovaného mléka

Hodnoceni receptu: 3.57

2 plechovky slazeného mléka vaříme 2 hodiny na mírném ohni v kastrolu s vodou. Necháme zchladnout do druhého dne.… více o Likér z kondenzovaného mléka

Ořechová bábovka IV.

Hodnoceni receptu: 2.86

Smícháme připravené suroviny do veliké mísy a promícháme do správné konzistence a dáme do předem vymazané a vysypané… více o Ořechová bábovka IV.

Provensálská omáčka

Hodnoceni receptu: 3.38

Vejce a okurku nakrájet na kostičky, přidat prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smíchat. Podáváme ke… více o Provensálská omáčka

Brambory v papiňáku

Hodnoceni receptu: 3.5

Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku nakrájenou na… více o Brambory v papiňáku

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: