Hodnoceni receptu: 3.57

Boršč

Hodnoceni receptu: 3.57

1. varianta: Hovězí maso vařit se zeleninou, b. listem a kořením. Později přidat vepřové (obojí vcelku). Řepu umýt a… více o Boršč

Hodnoceni receptu: 1

Štrúdl z listového těsta

Hodnoceni receptu: 1

Jablka je lepší nastrouhat na hrubo, nebo na plátky. Ořechy spíše nasekáme, místo umletí. Těsto rozválíme a posypeme… více o Štrúdl z listového těsta

Hodnoceni receptu: 2.83

Znojemské vepřové plátky

Hodnoceni receptu: 2.83

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a lehce obalíme moukou. Narychlo osmahneme na pánvi, aby se maso… více o Znojemské vepřové plátky

Hodnoceni receptu: 2.79

Jablečník

Hodnoceni receptu: 2.79

Ve větší misce smícháme mouku s kypřicím práškem a cukrem. Přidáme vejce, tuk, jablka, skořici. Vše dobře promícháme.… více o Jablečník

Jablečný makovec

Hodnoceni receptu: 3

Semlít mák. Jablka jsem dala zavařená, necelé dvě sklenice, zamíchala jsem do nich solamyl (asi 2 lžíce). Velký… více o Jablečný makovec

Koblihy

Hodnoceni receptu: 1.67

Nejříve kvásek a pak zadělat těsto. Na vále vyválíme těsto, vykrájíme kolečka, na která dáme trochu marmelády,… více o Koblihy

Strouhaná bramboračka

Hodnoceni receptu: 3

Na oleji si orestujeme nahrubo pokrájenou cibuli, mrkev, petržel, celer a česnek, přidáme bobkový list, hřebíček,… více o Strouhaná bramboračka

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: