Hodnoceni receptu: 1.62

Drůběží játra a srdce

Hodnoceni receptu: 1.62

Drůbeží játra a drůbeží srdíčka očistíme a opláchneme studenou vodou.Srdíčka spaříme horkou vodou a scedíme. Cibuli… více o Drůběží játra a srdce

Hodnoceni receptu: 2.29

Prošívaná deka

Hodnoceni receptu: 2.29

Připravíme si těsto ze všech ingrediencí , dobře rozmícháme a vlejeme na předem vymaštěný a moukou vysypaný plech. … více o Prošívaná deka

Hodnoceni receptu: 2.57

Bramborový prejt

Hodnoceni receptu: 2.57

Brambory nastrouháme a na cibulce zpěníme spařenou umletou kapustu. Česnek prolisujeme. Vymazaný pekáč vysypaný… více o Bramborový prejt

Hodnoceni receptu: 3.12

Jednoduchý segedín

Hodnoceni receptu: 3.12

Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji ve velkém hrnci. Na cibulový základ nasypeme na kostky nakrájené maso… více o Jednoduchý segedín

Vepřové v mrkvi

Hodnoceni receptu: 2.4

Na oleji si orestujeme pokrájenou cibuli, pak přidáme pokrájené, osolené a opepřené maso na kousky (kostky, nudličky) a… více o Vepřové v mrkvi

Křupavý bůček

Hodnoceni receptu: 3.25

První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si… více o Křupavý bůček

Španělský ptáček

Hodnoceni receptu: 5

Plátky hovězího naklepeme a osolíme z obou stran. Z jedné strany potřeme hořčicí z druhé osolíme, opepríme. Plátky… více o Španělský ptáček

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: