Nadívaný toust

Vršek toustového chleba odkrojíme a dáme stranou - nevyhazujeme! Vydlabeme co nejvíce chleba a polovinu střídky dáme… více o Nadívaný toust
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a… více o Barevná minutka - trikolora
Šunku potřeme křenovou pomazánkou, zavineme do roličky a ozdobíme šlehačkou. Vejce uvaříme natvrdo, vyjmeme žloutky, z… více o Svatební předkrm
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Do hrnce dáme dva litry vody, přidáme oloupané nakrájené brambory a jednu cibuli, osolíme a necháme vařit. Na pánvi na… více o Polévka z rybího filé
Filet osolíme a opepříme, položíme na pomaštěný pečící papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme… více o Cibulový filet
Nádivku rozšlehejte. Korpus potřeme marmeládou a nádivkou. Posypeme Grankem. Poté korpus dáme na 3 hodiny do ledničky. více o Korpusový dort