Hodnoceni receptu: 3.17

Krvavý bulgur

Hodnoceni receptu: 3.17

Bulgur přelijeme 1 hrnkem vařící vody a asi 2 minuty povaříme. Necháme asi 20 minut stát - voda se musí vsáknout. Na… více o Krvavý bulgur

Hodnoceni receptu: 4.07

Americké muffiny

Hodnoceni receptu: 4.07

Smícháme v jedné míse všechno suché a v druhé mokré, přidáme mokré do suchého a vymícháme těsto, rozdělíme do ( 12 ks)… více o Americké muffiny

Hodnoceni receptu: 2.75

Koblihy

Hodnoceni receptu: 2.75

Vytvořit kvásek,vypracovat těsto a nakonec přidat máslo a rum a opět vypracovat.Vykynuté těsto jednou srazit a necháme… více o Koblihy

Hodnoceni receptu: 3

Sushi pro začátečníky

Hodnoceni receptu: 3

**Příprava rýže** Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži… více o Sushi pro začátečníky

Červené fazole s rýží

Hodnoceni receptu: 1.5

1. Fazole namočte přes noc v dostatečném množství vody. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte 5 hrnky čerstvé. Přiveďte k… více o Červené fazole s rýží

Domácí pečené fazole

Hodnoceni receptu: 3.17

Fazole nechat namočit přes noc. Druhý den slít vodu, fazole přesypat do hrnce, zalít znovu (3 cm nad), a přivést k… více o Domácí pečené fazole

Povidlová bábovka

Hodnoceni receptu: 2.77

Žloutky, cukr, máslo, vanilkový cukr a 2 lžíce povidel ušleháme v hustý krém, do kterého postupně vmícháme tuhý sníh ze… více o Povidlová bábovka

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: