Hodnoceni receptu: 3

Bigos

Hodnoceni receptu: 3

Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření,… více o Bigos

Hodnoceni receptu: 4.33

Řezy Raffaello

Hodnoceni receptu: 4.33

Předehřejeme si troubu na 170°C a připravíme hluboký plech, který vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Ze všech… více o Řezy Raffaello

Hodnoceni receptu: 3.5

Bramborové krokety

Hodnoceni receptu: 3.5

Z brambor, mouky, soli a vejce se udělá klasické bramborové těsto. Rozválí se pruh, aby se do něho dal zabalit salám.… více o Bramborové krokety

Hodnoceni receptu: 3

Rajská polévka z čerstvých rajčat

Hodnoceni receptu: 3

Rajčata omyjeme a rozkrájíme na čtvrtiny. Cibuli očistíme a nasekáme. Vše osmahneme na olivovém oleji. Přidáme sůl,… více o Rajská polévka z čerstvých rajčat

Smetanová cibulačka

Hodnoceni receptu: 3.5

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmahneme na másle až zesklovatí. Zalijeme vařící vodou a přidáme bujónovou kostku,… více o Smetanová cibulačka

Pečené kuřecí na smetaně

Hodnoceni receptu: 3.18

Kuřecí prsa osolíme, opepříme a naskládáme je do zapékací mísy. Na ně položíme plátky másla, eidamu a kolečka salámu. … více o Pečené kuřecí na smetaně

Moravský flamendr

Hodnoceni receptu: 3.11

Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném… více o Moravský flamendr

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: