Hodnoceni receptu: 2.67

Utopenci v pivním nálevu

Hodnoceni receptu: 2.67

Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření… více o Utopenci v pivním nálevu

Hodnoceni receptu: 3.7

Domácí tatarský biftek

Hodnoceni receptu: 3.7

Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek

Hodnoceni receptu: 3

Mini langoše

Hodnoceni receptu: 3

potřebujeme: mísu, vál, pánev -do mísy vyklopíme : bílý jogurt, prázdný kelímek dvakrát naplníme polohrubou moukou, … více o Mini langoše

Hodnoceni receptu: 3.31

Celožitný tmavý chléb

Hodnoceni receptu: 3.31

Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb

Dědovy langoše

Hodnoceni receptu: 3.77

Uděláme kvásek (mléko, droždí, trochu mouky, špetka cukru), po vykynutí smícháme s moukou se solí a nastrouhanou… více o Dědovy langoše

Rajčatový salát s tuňákem

Hodnoceni receptu: 3.58

Rajčata, vejce a cibuli nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme tuňáka (stačí levnější drcený) a kukuřici. Na… více o Rajčatový salát s tuňákem

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: