Lichvářské brambory

Brambory, slaninu, maso a cibulku na krájíme na kostičky a vložíme do vymazaného pekáčku, osolíme a opepříme a vše… více o Lichvářské brambory
Máslo vymícháme s cukrem do pěny, přidáme vejce, mouku smíchanou s práškem do pečiva, a vše společně vymícháme. … více o Ovocný koláč se želatinou
Plátky naklepejte a osolte (ne moc - slanina i Niva jsou dost slané). Přichystejte si čtyři kousky alobalu na zabalení.… více o Vepřové maso v alobalu
Smažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Přidáme mleté maso, vaříme maso až do měka, přidáváme… více o Fazole s mletým masem
Všechno suroviny zpracujeme dohramady, uděláme těsto a necháme aspoň 2 hodiny odležet v chladu. Vyválíme těsto… více o Žabí huby II.
Špagety uvaříme dle návodu na obalu, scedíme. Šunku nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Do uvařených špaget… více o Švýcarské špagety
1) očistit brambory, neloupat, vložit do vařící osolené vody, uvařit do rel. pevné konzistence bez rozvařených okrajů -… více o Vídeňský bramborový salát Plachutta
Jemně pokrájený špek společně s pokrájenou cibulí osmažíme dorůžova. Pak přidáme osmažit i na kostičky, nudličky či… více o Dušené vepřové maso s hlívou