Hodnoceni receptu: 3.33

Grilované lilky Blanky Poláčkové

Hodnoceni receptu: 3.33

1. Lilky zvolna opékáme na grilu, dokud uvnitř nezměknou a slupka nebude vrásčitá. 2. Mezitím nakrájíme na kostky… více o Grilované lilky Blanky Poláčkové

Hodnoceni receptu: 2.5

Rozpékané bylinkové brambory

Hodnoceni receptu: 2.5

Rozpékané brambory jsou nejlepší z nových brambor, ale nutné to není. Brambory neloupeme, jen je dobře omyjeme a… více o Rozpékané bylinkové brambory

Hodnoceni receptu: 3.88

Rajská omáčka

Hodnoceni receptu: 3.88

Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli společně se vším kořením. Když je cibulka růžová, přidáme rajčata a necháme chvíli… více o Rajská omáčka

Hodnoceni receptu: 3.57

Prsa na medu

Hodnoceni receptu: 3.57

Vosmahnul jsem cibulku, rozpustil v ni maslo. Potom pridat med a citron. Kdyz to zacne penit tak na to prdnu maso.… více o Prsa na medu

Tartiflette – pochoutka ze Savojska

Hodnoceni receptu: 3.71

Brambory oloupeme, a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka. Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenou… více o Tartiflette – pochoutka ze Savojska

Kmínová polévka s bramborem

Hodnoceni receptu: 4

Na másle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme kmín (asi polévkovou lžíci), zamícháme a přidáme na drobno nakrájené… více o Kmínová polévka s bramborem

Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Hodnoceni receptu: 2.33

Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: