Hodnoceni receptu: 3.3

Křenová omáčka podle časopisu FOOD

Hodnoceni receptu: 3.3

Rozpustíme máslo a necháme na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibulku. zaprášíme moukou, aby vznikla jíška. Pak… více o Křenová omáčka podle časopisu FOOD

Hodnoceni receptu: 2.82

Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 2.82

Příprava boloňské omáčky: Na oleji a cibulce orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, necháme restovat asi 10 minut do… více o Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 3.62

Kuřecí prsa se šunkou a sýrem ve smetanovo-vínové omáčce

Hodnoceni receptu: 3.62

Kuřecí prsa omyjeme studenou vodou, osušíme, rozpůlíme, naklepeme, osolíme, opepříme, dochucuji trochou grilovacího… více o Kuřecí prsa se šunkou a sýrem ve smetanovo-vínové omáčce

Hodnoceni receptu: 3.22

Medovo-griotková marináda

Hodnoceni receptu: 3.22

Vše smícháme a naložíme kuřecí křidélka. Místo nich se dá použít jakékoli maso. více o Medovo-griotková marináda

Italské kari rizoto s králičím masem

Hodnoceni receptu: 3.44

V mističce smícháme většinu kari koření s olivovým olejem a špetkou soli, králičí filety nakrájíme na menší kostičky,… více o Italské kari rizoto s králičím masem

Slovenská kapustnica – zelňačka z Topoľčan

Hodnoceni receptu: 2.67

Uzená žebra vaříme ve vodě do měkka, uvařené je vyjmeme a do uzeného vývaru dáme vařit pokrájené zelí, na kostičky… více o Slovenská kapustnica – zelňačka z Topoľčan

Krakonošovo tajemství

Hodnoceni receptu: 3.33

Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět, pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: