Hodnoceni receptu: 4.25

Jarní kuřátka s česnekovo-tymiánovým máslem

Hodnoceni receptu: 4.25

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. V míse smíchejte máslo, třetinu tymiánových lístků, rozmělněný česnek, šťávu… více o Jarní kuřátka s česnekovo-tymiánovým máslem

Hodnoceni receptu: 3

Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou

Hodnoceni receptu: 3

Krůtí prsa naklepeme, okořeníme, potřeme česnekem a smažíme na pánvi. Papriku nakrájíme na kousky dáme na pánev s… více o Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou

Hodnoceni receptu: 3.57

Koláč s tvarohem i pro ty, co tvaroh nemusí

Hodnoceni receptu: 3.57

Mouku s práškem do pečiva prosijeme na vál, přidáme vše ostatní a vypracujeme těsto. Rozválíme (nejlépe na pečícím… více o Koláč s tvarohem i pro ty, co tvaroh nemusí

Hodnoceni receptu: 4.4

Červená omáčka na špagety z českých surovin

Hodnoceni receptu: 4.4

Na oleji, nejlépe olivovém, zesklovatíme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na… více o Červená omáčka na špagety z českých surovin

Čočková sekaná s řapíkatým celerem

Hodnoceni receptu: 3.67

Čočku uvaříme do měkka, z celeru oddělíme listy. Natě celeru nakrájíme najemno a orestujeme na cibulce. Listy celeru… více o Čočková sekaná s řapíkatým celerem

Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.5

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Houskový knedlík pro nejisté kuchařky

Hodnoceni receptu: 2.93

Ze všech surovin (bez mouky!) uplácat jeden knedlík a mírným varem vařit přesně 10 minut. Nemůže se nepovést a je jedlý. více o Houskový knedlík pro nejisté kuchařky

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: