Zadělávaná slepice

Očištěnou slepici rozdělíme na porce, osolíme, podlijeme vřelou vodou a dusíme. Přidáme celou cibuli a koření. Z másla… více o Zadělávaná slepice
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Oloupané syrové brambory nakrájíme na… více o Hovězí maso s bramborem v alobalu
Necháme na másle osmahnout krátce lososa nakrájeného na kostičky. Zalejeme šlehačkou a nasypeme najemno nakrájenou… více o Těstoviny s lososem
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce s kmínem téměř doměkka. Prochladlé brambory oloupeme a nákrájíme na plátky.… více o Alpské brambory
Kotlety naklepeme, lehce osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Kotlety… více o Kotleta
Těsto vyválíme. Nakrájíme na proužky. Pomažeme máslem,posypeme skořicovým cukrem a mletými ořechy. Proužek smotáme,… více o Šneci se skořicí
Tmavé těsto - vše zpracujeme na pomoučeném vále, vtlačíme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Lze rozválet malým… více o Barevná tvarohová buchta s meruňkami
Anglickou slaninu, cibuli a gothaj pokrájíme na kostičky. Do rozpálené pánve wok, nebo kastrolu nejdříve dáme lžíci… více o Papáčkovy špagety